fredag 2 maj 2014

Omdömen i samhällskunskap och kommunikation vecka 18

Alla får en remsa med information. Rutorna innehåller information enligt nedan. Titta även i ditt betygsdokument. Skaffa dig koll på hur du ligger tillNamn
Samhällskunskap 2
Kommunikation
Kommentarer

Ännu ej uppnått målen (0) > F-varning

Visat översiktliga kunskaper/visst handlag (1) motsvarar möjligheter till E och D (eventuellt C)

Visat utförliga kunskaper/gott handlag (2) motsvarar möjlighet till C (eventuellt B)

Visat mycket utförliga kunskaper/mycket gott handlag (3) motsvarar möjlighet till AALLA och med det menar jag verkligen ALLA betyg i klassen är beroende av att ni gör, får in och blir minst godkända på minigymnasiearbetet och praktikuppgiften. Detta eftersom varje kunskapskrav, med få undantag, måste klaras av i sin helhet minst två gånger.Fredagen 16/5 kl: 14.00 är det upphämtningslektion för källkritik. För alla som har lucka för källkritiken (gäller både samhällskunskap och kommunikation) är det obligatorisk närvaro. För de som önskar höja sitt omdöme i källkritik är det frivilligt att komma.

Torsdagen 22/5 kl: 16.00 är det upphämtningslektion för nationalekonomiska teorier. För alla som inte har klarat de två första kunskapskraven med minst E är det obligatorisk närvaro. För de av er där om ni höjer ett eller två kunskapskrav så höjs betygsnivån för hela kursen är det frivilligt att komma.


The Letter A. Foto: kalexandersson. CC BY-SA 2.0Inga kommentarer:

Skicka en kommentar