söndag 26 maj 2013

Onsdagen 29/5 Utedag

Information inför friluftsdag

Onsdagen den 29/5 är det friluftsdag för hela skolan. Under dagen kommer olika aktiviteter att genomföras. För er del kommer tre elever från bg10b under halva dagen att hålla i aktiviteterna för att sedan under eftermiddagen sammanflätas med de andra klasserna i b-spåret och hitta på något för att lära känna varandra bättre. 

Dagen kommer börja med paddling vid Malmö kanotklubb (se karta) kl.10.30 för information om utrustning och paddlings teknik. Skulle det vara så att ni har problem med att hitta dit eller känner för att gå med oss är det bara till att ringa, våra nummer presenteras längst ner i detta inlägg.

Paddlingen kommer hålla på i ungefär en timme (11-12), därefter är det lunch och  maten serveras i skolan. Klockan 13.00 samling vid Tallriken i Pildammsparken där vi kommer att spela brännboll. Klockan 14.00 samlas ni i smågrupper bland annat kommer att få lära er att sätta ihop ett stormkök och genomföra andra praktiska aktiviteter/övningar.

Tänk på: 
  • Kläder efter väder! (Oömma kläder) 
  • Extra ombyte ifall ni skulle välta med kanoten, det har hänt tidigare! 
  • Ha vatten med er
  • Lämna med fördel mobil och liknande hemma!
  • Om ni känner för det kolla upp hur på nätet hur ni sätter ihop ett stormkök så ni är väl förberedda. Kolla även upp paddlings teknik!  
  • Obligatorisk närvaro
Grupp 1
Fanny, Anna, André H, Martin, Alexander
Grupp 2
Michelle, Linn,  André D, Artem
Grupp 3
Felicia, Mikolaj, Shadi, Besfort
Grupp 4
Ida, Oscar, Artin, Tobias
Grupp 5
Mohammed, Cassandra, Niklas, Oliwer


Med Vänliga Hälsningar:
Johan Sundelin  0762-329477
Josefine Gustavsson 0767-919791
Sanaullah Popal 0722-866613

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar